Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Wietzakjes

Wietzakjes zijn ideaal om je wiettopen in te bewaren. De zakjes houden je wiet vers en zorgen ervoor dat je wiet goed wordt beschermd. Sluit het wietzakje goed en houd de geur binnen! Toon meer

4 Producten

Wat zijn wietzakjes?

Wietzakjes zijn sluitbare zipperbags om je wiet vers in te houden. De zakjes zijn van plastic gemaakt en zijn gemaakt om je wiet te beschermen tegen vocht of andere elementen. De zakjes houden de geuren binnen en voorkomen dat iedereen je wiet ruikt.

Een wietzakje gebruiken

Een wietzakje is heel simpel te gebruiken. Na het plaatsen van je wiet in de zipperbag kun je hem makkelijk sluiten. Vervolgens beschermt het zakje je wiet en zorgt ervoor dat het wiet vers blijft en niet zomaar uitdroogt.

De juiste wietzakjes bestellen

Bij het bestellen van wietzakjes is het belangrijk dat je zakjes koopt die niet te snel scheuren. Dit gebeurt bij zakjes van lage kwaliteit waarvan het materiaal niet sterk genoeg is. Je wilt voorkomen dat de stam van je wiettoppen gaten in de zakjes prikken.

Wietzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van hoeveel wiettoppen je in de zakken wilt doen kun je selecteren welke zakjes het beste van pas komen.

Wietzakjes bestellen bij Yahman

Bij yahman zijn de wietzakjes van hoge kwaliteit en is het materiaal stevig genoeg dat die niet zomaar scheurt. De zakjes sluiten goed af en zijn een goede optie om je wiettoppen te beschermen tegen vocht en te voorkomen dat ze uitdrogen. Bestel via yahman.nl je wietzakjes en houd je toppen vers!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?