Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Wietpotten

Wietpotjes houden je wiet vers en voorkomen dat het uitdroogt. De potjes houden de geur binnen en zijn een discrete manier om je wiet te bewaren. Dankzij de vacuümsluiting zijn onze potten lucht- en waterdicht. Bescherm je wiet in een goed afgesloten pot. Toon meer

10 Producten

Wat is een wietpot?

Een wietpot is een container vaak met een vacuümsluiting waar je je wiet in bewaart. De potten zijn gemaakt om je wiettoppen vers te houden. Als je je wiet wilt bewaren zijn potten de ideale optie om je toppen lucht- en waterdicht te bewaren. Als je je toppen niet goed afsluit drogen ze uit of gaan ze bederven. Verder houden de potten de geur binnen.

Een wietpot gebruiken

Een wietpot is makkelijk te gebruiken, haal de deksel van de pot en plaats je wiet in de pot. Door de deksel weer te plaatsen op de pot is de wiet nu goed afgesloten en beschermd. Het plaatsen van je wiet in de pot houdt je toppen vers en voorkomt dat ze uitdrogen. De vacuümsluiting doet al het werk en laat geen vocht of lucht binnen.

Een wietpot gebruik je om je wiet discreet te vervoeren zonder dat iedereen je wiet ruikt!

De juiste wietpot bestellen

Bij het bestellen van een wietpot is het belangrijk dat je goed let op de inhoud van de pot. De potten variëren in formaten. Je wilt je wiet namelijk proppen of aan hoeven te stampen zodat het in de pot past.

Verder wil je een pot die goed afsluit en geen vocht binnenlaat dit kan je wiet laten bederven. Om je wiet vers te houden en niet te laten uitdrogen wil je een pot met een vacuümsluiting.

Verder variëren de potten van kleur zo heb je bijvoorbeeld doorzichtige potten en zwarte potten. De zwarte potten zijn discreter en zijn voor mensen die niet willen dat iedereen weet dat er wiet in de potten wordt bewaard. De doorzichtige potten zijn bijvoorbeeld meer populair onder coffeeshops voor het display waar de klant de wiettoppen kan zien.

Een wietpot bestellen van yahman

De wietpotten van yahman zijn van de hoogste kwaliteit en beschermen je wiet tegen alle elementen die je wiet kunnen schaden. We hebben een assortiment aan potten van alle formaten waar verschillende hoeveelheden in kunnen worden bewaard. Of je nou grote of kleine hoeveelheden wiet wilt bewaren met de potten van yahman blijft je voorraad vers!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?