Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Wietpijp

Op zoek naar een wietpijp? Zoek niet langer, bij Yahman.nl hebben wij meerdere varianten waaruit je zonder tabak gemakkelijk je favoriete wietstrain rookt. Proef de pure smaak van je favoriete wiet met een van onze wietpijpjes! Toon meer

28 Producten

Wat is een wietpijp?

Een wietpijp is een pijpje dat vaak gemaakt is van glas, hout, keramiek, acryl of metaal speciaal ontworpen voor het roken van wiet. Het product heeft aan het uiteinde een bowl waarin je de verkruimelde wiet kunt plaatsen en is vaak uitgerust met een kickhole voor het regelen van de luchttoevoer.

Cannabis roken door middel van een pijp is een eeuwenoud gebruik en wordt al duizenden jaren gedaan. Waar ze er precies mee begonnen zijn is niet duidelijk, maar bekend is wel dat de oude volkeren uit Pakistan, India en het Midden-Oosten al gebruik maakten van de wietpijp. Benieuwd of deze manier van smoken wat voor jou is? Bestel dan snel een wietpijp en probeer het!

Een wietpijp gebruiken

Een puurpijp is eenvoudig in gebruik te nemen en vereist weinig voorbereiding. Allereerst begin je met het verkruimelen van je wiet en plaats je deze vervolgens in de bowl. Door vervolgens je vinger op de kickhole te plaatsen en je wiet te verwarmen, kan je door via het mondstuk in te ademen de hals van de pijp met rook vullen. Door je vinger van de kickhole te halen kun je vervolgens de rook inademen.

Naast zijn eenvoud biedt een wietpijp nog een ander voordeel. Zo kun je experimenteren met verschillende verbrandingstemperaturen. Cannabis bevat net als veel andere kruiden diverse oliën en cannabinoïden. Deze verschillende stoffen hebben allen verschillende verbrandingstemperaturen. Door te variëren in de verbrandingstemperatuur krijg je dus een ander effect. Je kunt variëren door verschillende aanstekers te gebruiken, de vlamhoogte aan te passen en de kruiden korter of langer te verwarmen.

Het juiste wietpijpje bestellen

Wietpijpjes zijn er in veel verschillende kleuren en designs en worden daarnaast ook vervaardigd uit diverse materialen. Voor de optimale rookbeleving raden wij aan om voor een glazen variant te gaan. Het glas heeft een glad oppervlak wat zorgt voor een verbeterde trek van de rook. Een ander voordeel van het roken uit een glazen pijpje voor wiet is dat je in tegenstelling tot varianten gemaakt van andere materialen zoals acryl geen bijsmaken of schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Een ander detail om op te letten is of het pijpje voor wiet een kickhole heeft. Een kickhole maakt het nemen van een goede hit makkelijker waardoor je geen wiet hoeft te verspillen.

Een wietpijpje kopen bij Yahman

Een wietpijp van Yahman.nl is vervaardigd uit stevig glas van de hoogste kwaliteit. In onze webshop vind je diverse rookaccessoires. Van unieke bongs tot toffe grinders, we hebben het allemaal. Bij Yahman vinden wij het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je rookproducten zonder daarbij onnodige schadelijke stoffen in te ademen. Onze pijpjes hebben verschillende kleuren en unieke designs. Heb jij een design gevonden die jou aanspreekt? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een wietpijp!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?