Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Weegschalen

Aan het overwegen om een nieuwe weegschaal te kopen? Bij Yahman hebben we de meest robuuste en nauwkeurige exemplaren die je gemakkelijk meeneemt naar de smoke sessie om je wiet af te wegen. Bekijk nu ons assortiment aan precisie weegschalen! Toon meer

21 Producten

Waarom kiezen voor een precisie weegschaal?

Precisie weegschalen zijn ideaal voor het doseren van je wiet of hasj. Hou precies bij hoeveel je rookt. Weeg de inhoud van je joint of bowl nauwkeurig tot en met 0,01 gram en houd overzicht met een van onze mini weegschalen!

Wat is een precisie weegschaal?

Een precisie weegschaal is een weegschaal die van 0,01 gram tot vaak 100 of 500 gram weegt. De weegschalen worden vooral gebruikt in de cannabis wereld om te meten hoeveel de toppen wiet of stukken hasj wegen. De weegschalen zijn makkelijk mee te nemen, zo passen sommige exemplaren zelfs in je broekzak. Neem de volgende smoke sessie een weegschaal mee!

Een precisie weegschaal gebruiken.

Het gebruiken van een grammen weegschaal is erg makkelijk. Zorg ervoor dat je de juiste batterijen hebt en doe het apparaat aan via de powerknop.

Vervolgens stel je via de knoppen de meeteenheid in en zorg je via de “tare” knop dat de weegschaal op 0 staat. Daarna leg je je wiet of hasj op het exemplaar en komt er op het led scherm te staan hoeveel de wiet of hasj weegt. Ervaar zelf het gemak van een van onze pocket scales!

De juiste precisie weegschaal bestellen

Bij het bestellen van een precisie weegschaal is het belangrijk om goed te kijken welke batterijen het apparaat gebruikt.

Verder is er ook veel variatie in de formaten van de artikelen. Kleinere varianten zijn makkelijker mee te nemen maar kunnen vaak mindere grote hoeveelheden tegelijk wegen dan grotere modellen.

Bij Yahman hebben wij weegschalen in verschillende formaten. Allemaal van de beste kwaliteit! Bestel nu een van onze luxe weegschalen!

Een precisie weegschaal bestellen bij Yahman

De weegschalen van Yahman zijn van de hoogste kwaliteit en wegen nauwkeurig je wiet of hasj. Of het nu om grammen of om een ons gaat wij hebben de perfecte weegschaal voor jou! Bestel nu en weeg de volgende smoke sessie je wiet nauwkeurig af met een van onze pocket scales.

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?