Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Rolling trays

Een rolling tray is ideaal voor het draaien van een joint en het bij elkaar houden van je wiet. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een coole accessoire voor bij de smoke sessie. Draai daarom op een joint rolling tray!

Toon meer

41 Producten

Wat is een rolling tray?

Een rolling tray is een metalen blad speciaal ontworpen voor het draaien van joints. Het product heeft verhoogde randen die ervoor zorgen dat je wiet bij elkaar blijft en je alles netjes houdt. Verspil geen wiet en houd alles op je rolling tray bij elkaar!

 

Een rolling tray gebruiken

Een rolling tray gebruiken maakt het draaien van je joints eenvoudiger en zorgt ervoor dat je alles geordend en georganiseerd houdt.

Een ander voordeel van het gebruiken van een rolling tray is dat het gladde oppervlak en de anti-plak coating ervoor zorgen dat er geen thc achterblijft bij het draaien en alles kan worden gebruikt. Maak daarom gebruik van een rolling tray.

 

De juiste rolling tray bestellen

Rolling tray’s zijn er in verschillende formaten en hebben vele soorten designs. Wij verkopen bijvoorbeeld extreem grote varianten waar meerdere mensen tegelijk op kunnen draaien en kleinere versies die je gemakkelijk mee kunt nemen. 

 

Afhankelijk van waar je het product het meest voor zult gebruiken kan worden bepaald welk formaat de beste optie is.

 

Daarnaast spreekt het ene design je waarschijnlijk meer aan dan het andere.

Kijk dus rustig op Yahman.nl welke rolling tray het best bij jou past!

 

Een rolling tray bestellen bij yahman

De rolling trays van Yahman.nl zijn stevig en robuust en zorgen ervoor dat je georganiseerd je jointjes draait en er geen wiet wordt verspild. Onze metalen bladen voor het draaien van joints variëren van strakke en luxe designs tot unieke exemplaren met bijzondere designs. Draai in stijl op een van onze rolling trays.

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?