Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Percolator bongs

Op zoek naar een percolator bong? Door middel van een extra filtersysteem wordt de rook gezuiverd. Daarnaast zorgt het systeem ervoor dat de temperatuur van de rook omlaag wordt gebracht. Rook extra zachte en koele hits met een percolator bong! Toon meer

29 Producten

 

Wat is een percolator bong? 

Een percolator bong is een soort bong met daarin een percolator filter systeem. Dit is een systeem met daarin meerdere gangen waardoor de rook wordt gesplitst in verschillende stralen. Door het splitsen van de rook wordt de rook beter gefilterd waardoor er minder teer en andere schadelijke stoffen worden ingeademd. Wil jij dus genieten van extra schone en koude hits? Investeer dan in een bong met een percolator!

 

Een bong met een percolator gebruiken

Het gebruiken van een bong met percolator is zeer eenvoudig. Je vult de bong met water en plaatst je favoriete wietstrain in de bowl. Na het verhitten van de wiet gaat de rook via de bowl door een buis naar het filtersysteem. Wanneer de rook in het filtersysteem is aangekomen zorgt de percolator voor zachte en koele rook die vervolgens in de hals van de percolator bong, ook wel drawtube genoemd, terechtkomt. Om de rook in te ademen kun je de luchttoevoer vergroten door je vinger van de kickhole te halen of de pushbowl op te tillen.

 

De juiste percolator bong bestellen

Percolator bongs zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld veel variatie in het aantal gangen van het filtersysteem. Hoe meer gangen er in het filter zitten, des te meer wordt de rook opgesplitst en dus beter gefilterd. In het kopje hieronder hebben we de meest voorkomende percolator bongs voor je uitgelicht.

 

Bij het kopen van een model met een percolator systeem raden wij aan om een variant van borosilicaatglas te kopen. Dit materiaal geeft namelijk geen bijsmaak en er komen geen extra schadelijke stoffen vrij tijdens gebruik zoals bij siliconen of plastic varianten.

 

Soorten percolators

Zoals eerder aangegeven bestaan er verschillende soorten percolator bongs. Deze bongs verschillen van elkaar op basis van de vorm van de percolator. De meest voorkomende percolator bongs zijn:

 

  • Honeycomb
  • Tree arm
  • Spiral
  • Inline
  • Drum

Een honeycomb percolator is een glazen platvorm met kleine gaatjes. Door de kleine gaatjes lijkt het filter systeem op een honingraat. Het filter systeem creëert met behulp van de gaatjes in het platform belletjes die de rook zuiveren en de temperatuur van de rook omlaag brengen.

Een tree arm percolator bestaat uit een koepel met daaraan verschillende buisjes bevestigd. Zoals een boom verschillende wortels in de grond heeft bevestigd zitten er onderaan de koepel 3 tot 8 verschillende buisjes waar de rook in verschillende stralen wordt gesplitst. Het splitsen koelt de rook beter af en zorgt ervoor dat de rook extra schoon wordt.

Een spiral percolator is een filter systeem dat in de hals van de bong is bevestigd. Het spiraalvormige systeem zorgt ervoor dat de rook goed rond wordt gedraaid voordat het de hals van de bong verlaat. Het draaien van de rook laat de rook sneller afkoelen en zorgt ervoor dat de rook wordt gereinigd.

Een inline percolator is een horizontale buis die zich onder het water in de waterkamer bevindt. De buis heeft vaak meerdere filtratie stappen en zorgt ervoor dat de rook goed wordt opgesplitst.

Een drum percolator is een trommelvormig filter systeem met verschillende openingen die de rook splitst en in verschillende delen laat koelen

 

Een percolator bong kopen bij Yahman

Percolator bongs van de hoogste kwaliteit bestel je bij Yahman.nl. Al onze bongs zijn van stevig en robuust glas en garanderen goed gekoelde en gezuiverde rook! Onze opties variëren van modellen met een simpel en strak design tot de meest unieke exemplaren met bijzondere designs. Bestel een exemplaar en ervaar de volgende smokeessie de luxe van onze percolator bongs!

 

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?