Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Metalen Grinders

Een metalen grinder is een wiet verkruimelaar, vaak gemaakt van aluminium die door middel van de stevige metalen maaltanden met gemak je wiet verkruimelt tot stukjes fijn genoeg voor het draaien van een joint of het nemen van een bong hit. De aluminium maaltanden zijn robuust en breken niet zomaar af bij het draaien waardoor er geen stukjes van het product in je wiet komen. Verkruimel je wiet met een grinder van metaal! Toon meer

40 Producten

Wat is een metalen grinder?

Een metalen grinder is een mechanisme dat door middel van stevige metalen maaltanden je wiettoppen verkruimelt tot stukjes die klein genoeg zijn om te roken. Het roken van te grote stukken wiet geeft een verbrande smaak en zorgt ervoor dat het niet goed brandt. Zorg ervoor dat je wiet goed brandt en koop vandaag nog een metalen grinder.

Een metalen grinder gebruiken

Een metalen grinder gebruiken voor het verkruimelen van je wiet is heel eenvoudig. Haal de takjes uit je wiettop. Stop de wiettop vervolgens in de wiet verkruimelaar en plaats de deksel erop. Draai de verkruimelaar vervolgens een paar keer tot je de wiet stukjes fijn genoeg vindt. Ga voor het gemak van een metalen grinder.

De juiste metalen grinder bestellen

Bij het kopen van een metalen grinder zijn er een aantal details waar je op kunt letten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk of het product goed is afgewerkt en er geen scherpe randjes aan zitten waarmee je tijdens het draaien je vingers kunt snijden. Een ander belangrijk punt is of er (goedkope) stickers op het product zijn geplakt die in je wiet kunnen komen. Yahman.nl verkoopt de beste metalen en aluminium grinders.

Extra opties bij een metalen grinder

Metalen grinders variëren in een aantal opties. Zo heb je bijvoorbeeld een klassieke en eenvoudige variant of een model uitgerust met allerlei extra’s.

De meest toegevoegde opties zijn:

  • Een magnetische sluiting
  • Een nylon wrijvingsring
  • En een thc zeef

Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat het model niet zomaar openvalt en je wiet niet op de grond komt te liggen.

Een nylon wrijvingsring zorgt ervoor dat na het verkruimelen van je toppen wiet de grinder soepel blijft draaien en niet stroef wordt.

Een thc zeef is een scherm waar na het verkruimelen het wiet op komt te liggen en vervolgens alleen de thc wordt doorgelaten. De thc komt in een thc kamer terecht waar je het vervolgens uit kunt scheppen of op kunt sparen.

Een metalen grinder kopen bij yahman

Metalen grinders van de hoogste kwaliteit bestel je bij yahman.nl. Onze wiet verkruimelaars zijn zeer luxe en zorgen ervoor dat je wiet fijn genoeg wordt verkruimeld. Bestel nu en vermaal je wiet met een van onze metalen grinders!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?