Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Joint Tubes

Joint tubes zijn ideaal voor het beschermen en bewaren van je voor gedraaide joints. De tubes zorgen ervoor dat je joint tijdens het meenemen niet doormidden breekt of wordt verpletterd. Verder houden ze je joint vers en zorgen ze dat ze niet nat worden. Bescherm je joint tijdens het vervoeren met een van onze joint tubes! Toon meer

8 Producten

Wat is een joint tube?

Een joint tube is een koker waar je een voor gedraaide joint in bewaart om hem mee te nemen. De tubes zijn gemaakt om je joint te beschermen. Ze houden vocht en andere elementen buiten en de geur van je joint binnen. De kokers kun je makkelijk in je broek of jas- zak doen zonder je zorgen te maken dat je joint geplet wordt of breekt in je zak. Neem je joint mee in een joint tube!

 

Een joint tube gebruiken

Een joint tube is makkelijk te gebruiken, door de deksel te openen kun je de joint in de koker plaatsen. Door vervolgens de deksel weer te sluiten valt je joint er niet uit en wordt die beschermd. De tube houd je joint veilig en zorgt dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

De tubes zijn makkelijk schoon te maken je kunt de koker makkelijk afspoelen, laat hem daarna goed drogen en de joint tube is weer klaar om gebruikt te worden.

 

De juiste joint tube bestellen

Bij het bestellen van een joint tube is het belangrijk om een te bestellen die goed afsluit zodat de joint er niet uitvalt of er geen vocht of andere elementen bij de joint komen die de joint kunnen beschadigen. Verder blijft de joint ook niet vers als de tube niet goed afsluit.

Verder is het belangrijk dat de tube het juiste formaat heeft zodat je joint er wel inpast en je niet hoeft te proppen. Bestel een joint tube van kwaliteit!

 

Een joint tube bestellen bij Yahman

Bij yahman.nl hebben wij jointtubes van hoge kwaliteit die goed afsluiten en je joint vers houden en beschermen. De tubes zijn makkelijk schoon te maken en gaan lang mee.

Bij Yahman hebben we een assortiment aan jointtubes gemaakt van verschillende materialen zoals polypropyleen en metaal. De tubes zijn goed afgewerkt en hebben verschillende kleuren en designs.

Bestel je jointtube bij yahman.nl!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?