Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

IJs Bongs

IJsbong kopen? Bij Yahman heb je de keuze uit veel verschillende ijsbongs. De bongs zijn speciaal ontworpen om jouw rookbeleving nog aangenamer te maken. Zo zijn ze voorzien van een reservoir waarin ijsklontjes kunnen worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de rook verder wordt afgekoeld en nog aangenamer is om te inhaleren. Verrijk jouw rooksessie nu en bestel vandaag nog een ijsbong! Toon meer

68 Producten

Wat is een ijsbong?

Een ijsbong is een speciaal soort bong die is voorzien van een reservoir voor ijsklontjes. Dit zorgt ervoor dat de rook nog verder afgekoeld kan worden dan bij een standaard variant. Bij standaard bongs wordt de rook  gekoeld door middel van water, maar door gebruik te maken van ijs wordt de rook nog verder afgekoeld. Deze ijskoude rook voelt zachter aan waardoor deze makkelijker en prettiger inhaleert. Verder kun je hierdoor dieper en langer  inhaleren wat ervoor zorgt dat jij nog meer uit je kruiden kunt halen.

IJsbongs gebruiken

De werking van een ijsbong is vergelijkbaar met die van een standaard bong, alleen de toevoeging van ijs is anders. Dit ijs plaats je in de bong op zogenaamde ice notches. Dat zijn inkepingen aan de binnenkant van de buis.
Als je van plan bent om de bong te gaan vullen, raden we aan om even te wachten met het gebruik van de ijsklontjes. Nadat je de ijsklontjes uit de vriezer hebt gehaald, zit er namelijk nog een laagje vorst om het ijs heen. Deze kleine scherpe deeltjes kunnen losraken van het ijs en in je longen terechtkomen. Door even te wachten is dat laagje gesmolten en kun je het ijs veilig gebruiken. Wacht dus even of spoel de klontjes kort af met water om irritatie van je longen te voorkomen.

De juiste ice bong bestellen

De geschikte ijs bong vinden is niet lastig. Toch zijn er een paar punten waar je rekening mee kunt houden. Zo is er niet in elke bong evenveel ruimte om ijs in kwijt te kunnen. Wil je een variant waar veel ijs in kwijt kan? Kies dan voor een ijsbong waar de ice notches zoveel mogelijk aan de onderkant van de hals zitten.

Tevens hebben de lengte en de breedte van de hals invloed op hoeveel ijs je in de bong kwijt kunt. Zo passen er in ijsbongs met een smalle hals minder en kleinere ijsklontjes dan in bredere varianten. De kwaliteit van een ijsbong is grotendeels afhankelijk van de gebruikte materialen. Bij Yahman werken wij enkel met glazen ijsbongs. Het gebruik van glas zorgt ervoor dat er extra schadelijke stoffen vrijkomen tijdens de verhitting van de kruiden.

Een ijsbong van Yahman

Bij Yahman hebben wij een uitgebreid aanbod aan ijsbongs. Deze zijn met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, Je kunt bij ons terecht voor bongs, grinders en nog veel meer producten voor jouw optimale rookbeleving. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis bij je thuis geleverd.

Heb je vragen over een  ice bong of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je gevonden wat je zocht? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een unieke ijsbong!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?