Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Houten Grinders

Een houten grinder is een luxe optie als je op zoek bent naar een goede verkruimelaar voor je wiet. De houten varianten zien er niet alleen strak uit maar zijn ook van de hoogste kwaliteit! Vermaal je favoriete plant in een grinder van hout! Toon meer

7 Producten

 

Wat is een houten grinder?

Een houten grinder is een voorwerp gemaakt van hout dat met behulp van stevige metalen pins of maaltanden je wiettoppen verkruimelt. Het houten materiaal geeft het product een natuurlijke look! Het roken van te grove stukken wiet geeft een aangebrande smaak en zorgt ervoor dat het wiet niet goed brandt. Zorg daarom dat je wiet fijn genoeg is met één van onze houten grinders!

 

Een houten grinder gebruiken

Een houten grinder gebruiken is zeer eenvoudig. Het eerste wat je doet is de takjes uit je wiettop halen. Vervolgens plaats je je wiet in de wiet verkruimelaar en doe je de deksel erop. Door vervolgens het apparaat rond te draaien vermaalt het product je wiet tot stukjes die fijn genoeg zijn voor het draaien van een joint of het roken uit een bong. Ga daarom voor het gemak en de luxe uitstraling van een houten grinder.

 

De juiste houten grinder bestellen

Voor het bestellen van de juiste houten grinder zijn er een aantal details waar je op kunt letten. Zo heb je varianten met metalen pins en modellen met metalen maaltanden. Dit heeft invloed op de manier waarop het wiet wordt verkruimeld. Pins vermalen je toppen meer tot echt fijne stukjes terwijl maaltanden je wiet meer versnipperen. Welk verkruimel systeem je bestelt is dus meer een voorkeurs ding. Verder is het belangrijk om te kijken of het product goed is afgewerkt, je wilt namelijk geen splinters. Bestel daarom een houten grinder van hoge kwaliteit!

 

Van welke houtsoort worden houten grinders gemaakt?

Houten grinders kunnen van verschillende houtsoorten worden gemaakt. De meest gebruikte houtsoorten zijn:

  • Rozenhout
  • Eikenhout
  • Esdoorn
  • Walnoothout
  • Kersenhout

Rozenhout ook wel palissander genoemd, staat bekend om zijn duurzaamheid en donkere kleur. Rozenhout is een tropische hardhouten soort.

Eikenhout is een duurzame en robuuste houtsoort die lang mee gaat. De houtsoort heeft warme kleuren en ziet er natuurlijk uit.

Esdoorn is een hardhout met een lichtere kleur en een fijnere nerf. Grinders van esdoorn zijn duurzaam en hebben een lichtere maar natuurlijke look.

Walnoothout is een luxe en elegante houtsoort. Het duurzame houtsoort staat bekend om zijn donkere kleuren.

Kersenhout heeft vooral een warme roodbruine kleur. Het prachtige houtsoort is duurzaam en geeft de grinder een natuurlijke uitstraling

Elke houtsoort geeft het product een unieke look. Het kiezen van een houten grinder is dus vooral een kwestie van welke houtsoort je er mooier uit vindt zien! Ga daarom naar Yahman.nl en bekijk ons assortiment aan houten grinders.

 

Een houten grinder bestellen bij Yahman

De houten grinders van Yahman.nl zijn van de hoogste kwaliteit en hebben unieke designs. Onze wiet verkruimelaars worden van verschillende houtsoorten gemaakt en verkruimelen je wiet toppen gemakkelijk tot fijne stukjes.

Ga voor een duurzame en natuurlijke variant en bestel één van onze houten grinders!

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?