Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder!

Bel naar: 06 81445368

Glazen Bongs

Een nieuwe bong kopen? Glas biedt veel voordelen in vergelijking met andere materialen. Van simpele varianten tot bongs van glas met een uniek design, we hebben het allemaal. Ontdek nu onze glazen bongs! Toon meer

141 Producten

Waarom kiezen voor een glazen bong? 

Glazen bongs hebben meerdere voordelen over varianten van andere materialen. Zo zijn ze door het gladde materiaal eenvoudig schoon te maken en zorgt dit er ook voor dat de trek van de rook verbetert. Verder zorgt het gebruik van glas ervoor dat er geen extra schadelijke stoffen en bijsmaken ontstaan zoals bij plastic of siliconen varianten. 

Bij Yahman verkopen wij hoofdzakelijk bongs gemaakt van borosilicaatglas. Dit is een stevig en robuust materiaal dat ervoor zorgt dat de producten niet zomaar kapot gaan. Daarnaast is dit glas eenvoudig te recyclen en dus een duurzame optie. Zoek je naar een unieke bong? Dan kun je haast niet om glazen bongs heen. Nagenoeg alle bijzondere varianten worden namelijk vervaardigd uit glas. 

Hoe gebruik ik een bong van glas? 

Een glazen bong is makkelijk te gebruiken. Allereerst begin je met het vullen van de waterkamer en het verkruimelen van je favoriete wietstrain. Vervolgens doe je de wiet in de bowl waar de wiet in verhit wordt. De rook gaat via de bowl door een buis naar de waterkamer, deze buis wordt ook wel de stem genoemd. Wanneer je een hijs neemt gaat het water in de waterkamer borrelen wat ervoor zorgt dat de rook gefilterd en gekoeld wordt. 

Nadat de rook is afgekoeld gaat de rook omhoog en komt het in de hals van de bong oftewel de drawtube terecht. Om de rook uit de drawtube te inhaleren, haal je je vinger van de kickhole of til je de pushbowl op. Dit zorgt voor extra luchttoevoer waardoor je grotere hits kunt nemen! Benieuwd naar de ervaring? Bestel dan snel een eigen glazen bong.

De juiste bong bestellen

Het vinden van de juiste glazen bong is niet ingewikkeld. Toch zijn er wel een paar belangrijke punten waar je op moet letten. Zo wil je bijvoorbeeld lang kunnen genieten van je recent gekochte bong en niet snel stuk is. Door te kiezen voor een bong met een dikke wand weet je zeker dat hij tegen een stootje kan. 

Een ander punt om rekening mee te houden is de lengte van het model. Hoe langer de afstand die de rook moet afleggen, des te koeler de rook wordt. Wil je dus genieten van optimaal gekoelde rook, dan is een langer model mogelijk de geschikte optie voor jou. Een nadeel van een grotere variant is daarentegen dat deze minder makkelijk zijn mee te nemen. 

Wat de juiste variant voor jou is, hangt dus vooral af van jouw voorkeur en waar je de glazen bong het meest voor wilt gebruiken. 

Glazen bongs kopen bij Yahman

Glazen bong kopen? Bij Yahman vind je een mooie collectie met bongs gemaakt van borosilicaatglas. Dit robuuste materiaal is van de hoogste kwaliteit en zorgt voor optimaal gefilterde en afgekoelde rook.  

Yahman is een webshop die is gespecialiseerd in het leveren voor de ultieme rookbeleving. Zo hebben wij een divers aanbod met verschillende soorten bongs en grinders. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vloei, tips en weegschalen. Kortom, wat je ook zoekt, wij hebben het geschikte smokeproduct voor jou! Ben jij klaar om jouw rookbeleving naar een volgend niveau te tillen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog een glazen bong! 

 

Recent bekeken producten

Recent bekeken producten

You have not viewed any product yet!

Leeftijd verificatie

Ben je 18 jaar of ouder?